EEN ADVERTENTIE PLAATSEN

dekleinewuiten-6

Een advertentie in De Kleine Wuiten kan wonderen doen

 

U kan zowel in zwart-wit, twee kleuren of quadri adverteren.
Het goedgekeurde drukklare ontwerp e-mailt u door met al uw gegevens (zodat wij u kunnen contacteren) in het exacte formaat, als pdf met een resolutie van minimum 250 dpi en in quadri(CMYK). U kan natuurlijk ook de advertentie binnenbrengen op USB-stick. Nota: Gelieve ervoor te zorgen dat er geen snijlijnen geplaatst worden. Wanneer u adverteert in CMYK , dient uw drukklare pdf in CMYK te staan. Wanneer u adverteert in Zwart/wit, dient uw drukklare PDF in zw/wit waarden te staan.

Als adverteerder bent u verantwoordelijk voor de gebruikte teksten en foto’s.

optie2 / WIJ MAKEN UW ADVERTENTIE

De Kleine Wuiten ontwerpt graag uw advertentie! Ontwerpen en/of aanpassen van aangeleverde bestanden, kost tijd en geld. Gelieve bijgevolg rekening te houden met volgende tarieven.

Een nieuwe en/of onbestaande advertentie?

De Kleine Wuiten ONTWERPT UW ADVERTENTIE VAN NUL AF AAN.

Kostprijs berekenen

Gelieve uw materiaal (teksten, logo en beeldmateriaal) correct aan te leveren via email, USB-stick of verzenden via post, wij ontwerpen volgens uw richtlijnen.

Een aanpassingsronde van een bestaande advertentie?

De Kleine wuiten PAST UW BESTAANDE ADVERTENTIE AAN met een surplus van 25€ (excl. Btw).
Indien u ons de quasi kant en klare .pdf* kunt aanleveren maar hierin aanpassingen wenst te zien.
(*)Drukklare .pdf : Opmaak van uw .pdf staat in hoge resolutie én in quadri. Of uw drukklare .PDF werd in het verleden reeds in de De Kleine Wuiten gepubliceerd en zit bijgevolg bij ons gearchiveerd.

LEVER UW BESTANDEN CORRECT AAN

Aanlevering teksten
Teksten kunnen aangeleverd worden in een WORD-file of getypt in een e-mail.

Aanlevering logo
– als vectorieel bestand (.EPS of .AI)
– als hoge resolutie bestand (.JPEG of .PDF), minimum 250 dpi op ware grootte*.

Aanlevering beeldmateriaal
– als .JPEG (hoog resolutie bestand), minimum 250 dpi op ware grootte*.
– beeldmateriaal steeds aanleveren in CMYK/QUADRI.

(*) Ware grootte: De ware grootte dient u in te schatten op basis van de afmeting van uw advertentie. Wanneer u de beelden aanlevert op de breedte van uw gewenste advertentie, kan het nooit fout lopen. Let hierbij wel op dat het beeld zijn verhouding behoudt. Hou alsnog rekening met het feit dat we een ‘te groot beeld’ zonder enig probleem kunnen verkleinen maar dat we een ‘te klein beeld’ nooit goed krijgen.

Te vermijden
Plaats uw logo’s of beeldmateriaal nooit in het Word-bestand. Dit geeft problemen bij de opmaak want de kwaliteit van logo’s en beelden verminderen aanzienlijk.

KIES HET JUISTE FORMAAT VAN UW ADVERTENTIE

Adverteren in de Kleine Wuiten kan in elk gekozen formaat afhankelijk van onze bladindeling; van 1 tot 6 kolommen in de breedte en maximum hoogte tot 44cm. Advertenties dienen steeds in correcte afmeting (H X B in mm) in de drukklare PDF aangeleverd worden. Aangegeven kolommen zie ‘BEREKEN ZELF DE KOSTPRIJS’. (prijzen excl btw)

Vergeet niet het artikel op tijd binnen te sturen of contacteer ons wanneer u bijvoorbeeld op een specifieke datum de voorkant wil halen.

BETALINGSVOORWAARDEN

Bij nieuwe klanten is het de routine dat de eerste verschijning gestort kan worden voor zekerheid van publicatie voor maandag te 17.00 u op ons Kbc-rekeningnummer of cash op kantoor voor dinsdag 10.00u. U mag dan een factuur met de melding betaald ontvangen. Indien u dan in de toekomst wenst opnieuw te adverteren, mag u een factuur verwachten met 30 dagen betalen na factuurdatum.